Формування творчого підходу до навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Грищенко С. М. Формування творчого підходу до навчання.У статті висвітлюється проблема формування творчого підходу викладача до організації навчального процесу і творчого ставлення студентів до навчання в предметно-орієнтованому комп’ютерному середовищі.
Keywords: творчість; предметно-орієнтоване комп’ютерне середовище; інформаційні технології; навчально-рольова гра