Особливості педагогізації батьків дітей дошкільного віку (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Івах С. М. Особливості педагогізації батьків дітей дошкільного віку.У статті акцентовано на важливості тісного взаємозв’язку сім’ї та дошкільного навчального закладу задля створення для кожної дитини єдиного, дитиноцентричного виховного середовища; виокремлено основні засади їх взаємодії; обґрунтовано ефективні форми та методи їхньої співпраці.
Keywords: дошкільний навчальний заклад; сім’я; педагогізація батьків; взаємодія; співробітництво; партнерство