Стан викладання української мови в закладах освіти Автономної Республіки Крим (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Картава Ю. К. Стан викладання української мови в закладах освіти Автономної Республіки КримУ статті висвітлено сучасний стан викладання української мови в загальноосвітніх закладах АР Крим, проаналізовано нормативну базу і з’ясовано основні тенденції щодо підвищення рівня викладання української мови вчителями-філологами.
Keywords: викладання української мови; загальноосвітні заклади; підвищення рівня викладання; учитель-філолог