Інноваційні шляхи формування компетентності самоосвіти студентів у навчальному процесі педагогічного університету (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Кисельова О. Б. Інноваційні шляхи формування компетентності самоосвіти студентів у навчальному процесі педагогічного університету.У статті розглянуто сутність, структуру компетентності самоосвіти майбутнього педагога в умовах відкритого інформаційно-навчального простору. Особливу увагу приділено аналізу інноваційних шляхів її формування у навчальному процесі педагогічного університету.
Keywords: самоосвіта; компетентність самоосвіти; інформаційно-навчальне середовище; технологія; майбутній педагог