Особливості формування корпоративних особистісних якостей студентів засобами фізичного виховання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Ковалевський С. В., Кошева Л. В. Особливості формування корпоративних особистісних якостей студентів засобами фізичного виховання.У статті розкрито особливості процесу формування особистісних якостей студента в контексті корпоративної культури, яка є основною складником, що дозволяє організації бути успішною в умовах ринкових відносин. Висвітлено шляхи формування корпоративних якостей студентів як майбутніх випускників, орієнтованих на ринок праці.
Keywords: особистісні якості студентів; педагогічні технології; корпоративна культура; системний підхід; виховний процес; фізичне виховання