Наукові школи як джерело розвитку корпоративної культури педагогічного університету (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Койчева Т. І. Наукові школи як джерело розвитку корпоративної культури педагогічного університету.У статті розглянуто сучасні інтерпретації феномену наукової школи, обґрунтовується її роль в інноваційному розвитку вищого навчального закладу, формуванні і розвитку корпоративної культури педагогічного університету.
Keywords: наукова школа; педагогічний університет; корпоративна культура; інноваційний розвиток