Проблема наступності дошкільної і початкової освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Кондратюк С. М., Павлущенко Н. М., Король О. М. Проблема наступності дошкільної і початкової освіти.У статті розкрито наукові аспекти наступності дошкільної та початкової освіти, вказується на позитивний вплив наступності в роботі дитячого садка і початкової школи. Розглядаються питання психолого-педагогічної готовності дітей дошкільного віку до навчання у школі та необхідність підготовки педагогічних кадрів до такого роду діяльності.
Keywords: наступність; діти; дошкільний вік; дошкільна і початкова освіта