Теоретико-методичні засади формування комунікативних умінь студентів у процесі вивчення психолого-педагогічних дисциплін (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Максименко І. Г., Шепеленко Т. Л. Теоретико-методичні засади формування комунікативних умінь студентів у процесі вивчення психолого-педагогічних дисциплін.У статті обґрунтовуються сутність, зміст, структура  комунікативних умінь та визначаються теоретичні і методичні основи їх формування в процесі вивчення психолого-педагогічних дисциплін.
Keywords: уміння; навичка; комунікативні вміння; теоретико-методичні засади