Основи формування професійних знань майбутніх інженерів-програмістів засобами інформаційно-комунікаційних технологій (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Матвійчук Л. А. Основи формування професійних знань майбутніх інженерів-програмістів засобами інформаційно-комунікаційних технологій.У статті обґрунтовано зміст формування професійних знань, розглянуто принципи актуальності використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі, визначено рівні сформованості знань та особисті якості майбутніх інженерів-програмістів.
Keywords: засоби інформаційно-комунікаційних технологій; інженер-програміст