Особливості попередження ситуативних негативних проявів у поведінці старших дошкільників (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Пихтіна Н. П. Особливості попередження ситуативних негативних проявів у поведінці старших дошкільників.У статті окреслено, обґрунтовано та практично вивчено особливості попередження ситуативних негативних проявів у поведінці старших дошкільників.
Keywords: негативні прояви у поведінці; попередження; профілактика; культура поведінки; виховні стратегії