Міжнародна концепція полікультурного виховання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Погребняк В. А. Міжнародна концепція полікультурного виховання.У статті здійснено педагогічний аналіз міжнародної концепції полікультурного виховання. Розкрито перспективи реалізації полікультурного підходу у вітчизняній освітній системі в контексті інтеграції України до світового і європейського співтовариства.
Keywords: полікультурне виховання; полікультурне виховне середовище; міжнародна концепція полікультурного виховання полікультурна компетентність; міжнародна концепція полікультурного виховання, полікультурна компетентність