Методологія словоцентризму мовної освіти дітей у творах французьких філософів ХХ століття (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Полєвікова О. Б. Методологія словоцентризму мовної освіти дітей у творах французьких філософів ХХ століття.Автор статті досліджує розвиток поглядів на природу та функції мови у творах французьких філософів ХХ століття як методологічну основу словоцентричного підходу до мовної освіти й мовленнєвого розвитку дітей старшого дошкільного й молодшого шкільного віку.
Keywords: словоцентризм; мовна освіта; методологія; французькі філософи ХХ століття