Науково-педагогічна думка про морально-естетичне виховання засобами музичного мистецтва (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Ракітянська Л. М. Науково-педагогічна думка про морально-естетичне виховання засобами музичного мистецтва.У статті проаналізовано погляди сучасних науковців на проблему взаємозв’язку морального та естетичного у філософських та психолого-педагогічних дослідженнях.
Keywords: моральне; естетичне; морально-естетичне виховання