Умови забезпечення рівних стартових можливостей здобуття передшкільної освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Суятинова К. Є. Умови забезпечення рівних стартових можливостей здобуття передшкільної освіти.У статті розглянуто проблему наступності та безперервності освіти в Україні, здійснено огляд організаційних форм здобуття передшкільної освіти для дітей п’ятирічного віку, які не відвідують дошкільних закладів. Подано досвід роботи колективу закладу, на базі якого створено канікулярно-адаптаційну групу та роботу консультативного пункту
Keywords: передшкільна освіта; безперервна освіта; наступність у навчанні; форми здобуття передшкільної освіти дітей; організація роботи з дітьми п’ятирічного віку