Формування в дошкільників ціннісного ставлення до своїх базових обов’язків як психолого-педагогічна проблема (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Тукач І. І. Формування в дошкільників ціннісного ставлення до своїх базових обов’язків як психолого-педагогічна проблема.У статті проаналізовано стан дослідження проблеми формування ціннісного ставлення дітей дошкільного віку до своїх базових обов’язків шляхом окреслення базових понять «мораль», «обов’язок» «ціннісне ставлення» у психолого-педагогічній літературі.
Keywords: дошкільник; обов’язок; мораль; ціннісне ставлення