Тенденції і перспективи трансформації передшкільної освіти в сучасному освітньому просторі України (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Харькова Є. Д. Тенденції і перспективи трансформації передшкільної освіти в сучасному освітньому просторі УкраїниУ статті розглянуто проблему трансформації передшкільної освіти в сучасному освітньому просторі України, визначено провідні чинники передшкільної освіти, які зумовили виокремлення передшкільної освіти.
Keywords: передшкільна освіта; трансформація передшкільної освіти; сучасний освітній простір; зміст передшкільної освіти