Реалізація технології громадянського виховання студентів у навчально-виховному процесі ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Хітрова Г. В. Реалізація технології громадянського виховання студентів у навчально-виховному процесі ВНЗ.У статті розкрито сутність і зміст технології громадянського виховання студентської молоді в навчально-виховному процесі вищого навчального закладу. Визначено ключові етапи та напрями діяльності суб’єктів вищої школи. Наведено приклади використання форм і методів формування громадянськості студентів.
Keywords: технологія; технологія громадянського виховання; навчально-виховний процес