Мова міжнаціонального спілкування як економічна категорія (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Хоменко О. В. Мова міжнаціонального спілкування як економічна категорія.У статті йдеться про взаємовплив економіки та мови міжнаціонального спілкування у сучасному глобалізованому світі, про правомірність віднесення lingua franca до економічної категорії.
Keywords: lingua franca; ідеологічна конвергенція; мовний бар’єр; економічна категорія