Музичний керівник дошкільного навчального закладу нової формації: технологічний аспект (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Шуть М. М. Музичний керівник дошкільного навчального закладу нової формації: технологічний аспект.У статті зроблено спробу систематизації професійних вимог до сучасного музичного керівника дошкільного навчально-виховного закладу та обґрунтовується перелік сучасних фахових компетенцій.
Keywords: музичний керівник; професійні вимоги; компетентність