Професійне ділове спілкування: становлення і розвиток поняття (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Зотова-Садило О. Ю. Професійне ділове спілкування: становлення і розвиток поняття.У статті розкривається питання щодо становлення і розвитку поняття «професійне ділове спілкування», обґрунтовується його сутність, структура та специфіка вияву.
Keywords: професійне ділове спілкування; фахівець економічного профілю; специфічні характеристики; комунікативний процес; ділова бесіда; переговори; ділові стосунки