Використання сучасних інформаційних технологій у процесі підготовки вчителів технологій (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Горбатюк Р. М., Туранов Ю. О. Використання сучасних інформаційних технологій у процесі підготовки вчителів технологій.У статті окреслено важливість застосування в навчальному процесі підготовки майбутніх учителів технологій сучасних інформаційних технологій. Установлено, що застосування комп’ютерних засобів надає процесу навчання більш технологічного і результативного характеру. Зосереджено увагу на впровадженні в освітній процес елементів системи автоматизованого проектування.
Keywords: учитель технологій; професійна підготовка; інформаційні технології; освітній процес; компетентності; комп’ютерні засоби