Формування діагностичних компетенцій у майбутніх учителів початкової школи. (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Мартиненко С. М. Формування діагностичних компетенцій у майбутніх учителів початкової школи.У статті обґрунтовано систему діагностичних компетенцій, якими мають володіти майбутні вчителі початкової школи; визначено поетапність їх формування; охарактеризовано основні компоненти формування діагностичних компетенцій у майбутніх учителів початкової школи під час професійної підготовки.
Keywords: діагностичні компетенції; діагностична компетентність; основні етапи та компоненти формування діагностичних компетенцій майбутніх учителів початкової школи