Комп’ютерні технології як системотвірний чинник переходу до інклюзивного навчання осіб із порушеннями зору. (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Тулашвілі Ю. Й. Комп’ютерні технології як системотвірний чинник переходу до інклюзивного навчання осіб із порушеннями зору.У статті розглянуто роль у навчанні людей із порушеннями зору сучасних інформаційних комп’ютерних технологій, а також застосування їх у процесі професійної підготовки студентів обмеженими можливостями в умовах інклюзивного навчання.
Keywords: студент з обмеженими можливостями; професійна підготовка; сліпий; інформаційні технології; інклюзивне навчання