Нові підходи до організації самостійної підготовки персоналу Державної прикордонної служби України (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Берестецька Н. В. Нові підходи до організації самостійної підготовки персоналу Державної прикордонної служби України.На ґрунті проведеного теоретичного аналізу наукових джерел та нормативних документів проаналізовано організацію самостійної підготовки персоналу Державної прикордонної служби України, вивчено нові підходи до її ефективного використання в підрозділах охорони кордону, а також запропоновано методичні рекомендації щодо її вдосконалення. Особливу увагу приділено вивченню іноземної мови персоналом ДПСУ під час самостійної підготовки та розроблення індивідуальних завдань для прикордонників.
Keywords: самостійна підготовка; персонал; Державна прикордонна служба України; індивідуальне завдання