Проблеми адаптації студентів-першокурсників до навчання у ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Балахтар В. В. Проблеми адаптації студентів-першокурсників до навчання у ВНЗ.У статті досліджено проблему адаптації студентської молоді, охарактеризовано найбільш вагомі чинники, зокрема стан адаптованості студентів-першокурсників до умов навчання у ВНЗ.
Keywords: адаптація; студент-першокурсник; особистість; група; пристосування; взаємодія