Оптимізація самостійної роботи студентів-філологів за кредитно- модульною системою організації навчально-виховного процесу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Бондар Л. А. Оптимізація самостійної роботи студентів-філологів за кредитно-модульною системою організації навчально-виховного процесу.У статті розглянуто шляхи оптимізації самостійної роботи студентів-філологів в умовах сучасного педагогічного вишу, доповнено її змістові характеристики важливого складника навчально-виховного процесу.
Keywords: самостійна робота; кредитно-модульна система організації навчально- виховного процесу; модель особистісно зорієнтованого навчання; уміння і навички самостійної роботи