Міжпредметні зв’язки як дидактична умова підвищення якості підготовки майбутніх учителів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Богомаз-Назарова С. М. Міжпредметні зв’язки як дидактична умова підвищення якості підготовки майбутніх учителів.У статті здійснено аналіз міжпредметних зв’язків у методичній літературі як важливої передумови підвищення ефективності навчання майбутніх учителів.
Keywords: міжпредметні зв’язки; навчальний процес; майбутні вчителі