Особливості використання Інтернет-технології «електронна пошта» у процесі формування професійної компетентності майбутніх філологів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Данилюк С.С. Особливості використання інтернет-технології «Електронна пошта» у процесі формування професійної компетентності майбутніх філологів.Статтю присвячено висвітленню процесу формування професійної компетентності майбутніх філологів в аспекті використання в едукаційному процесі такої Інтернет-технології, як електронна пошта. Увагу закцентовано на варіантах використання цієї Інтернет-технології в навчальному процесі. Визначено цілі використання в едукаційному процесі електронної пошти.
Keywords: Інтернет-технологія; електронна пошта; професійна компетентність