Компетентнісний підхід у фаховій підготовці майбутніх учителів початкових класів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Казанжи І. В. Компетентнісний підхід у фаховій підготовці майбутніх учителів початкових класів.У статті йдеться про значення компетентнісного підходу у процесі підготовки майбутніх фахівців в умовах євроінтеграційних процесів; розкрито складові професійно-виховної компетенції учителів початкової школи.
Keywords: євроінтеграція; компетентнісний підхід; професійно-виховна компетентність; готовність до виховної роботи