Формування професійної компетентності студентів у процесі вивчення логіки (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Козаченко Н. П. Формування професійної компетентності студентів у процесі вивчення логіки.У статті розглянуто співвідношення між професійною компетентністю та логічною культурою. Автор формулює основні характеристики логічної культури студентів та учнів у контексті компетентнісного підходу.
Keywords: професійна компетентність; логічна культура; раціональність; ефективна діяльність; формалізація