Технологія формування умінь та навичок самоконтролю навчальної діяльності студентів ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Серьогіна І. Ю. Технологія формування умінь та навичок самоконтролю навчальної діяльності студентів ВНЗ.У статті розкрито сутність технології формування умінь та навичок самоконтролю навчальної діяльності студентів ВНЗ.
Keywords: самоконтроль; уміння і навички самоконтролю студентів; технологія формування умінь та навичок самоконтролю навчальної діяльності студентів