Активізація пізнавальної діяльності студентів технолого-педагогічного факультету засобами проектування (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кучер З. С. Активізація пізнавальної діяльності студентів технолого-педагогічного факультету засобами проектування.У статті розкрито особливості активізації пізнавальної діяльності студентів із використання навчального проектування. Особливу увагу приділено структурним складникам проектів та обґрунтуванню педагогічних умов організації навчального проектування.
Keywords: пізнавальна активність; проект; навчальний проект; педагогічні умови; принципи проектування