Дидактичні умови управління самостійною навчальною діяльністю студентів заочної форми навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Нестеренко В. В. Дидактичні умови управління самостійною навчальною діяльністю студентів заочної форми навчання.У статті розглянуто дидактичні умови, які сприяють управлінню самостійною навчальною діяльністю студентів заочної форми навчання. Описано підходи, що складають методологічну основу дидактичних умов управління самостійною навчальною діяльністю студентів-заочників.
Keywords: дидактичні умови; навчальна діяльність; студенти-заочники; підходи; управління самостійною навчальною діяльністю