Моделювання системи професійно-педагогічної підготовки майбутніх учителів природничих дисциплін до професійної діяльності у профільній школі (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Оніпко В. В. Моделювання системи професійно-педагогічної підготовки майбутніх учителів природничих дисциплін до професійної діяльності у профільній школі.У статті розглянуто наукові основи моделювання процесу підготовки майбутнього вчителя, теоретично обґрунтовано використання сучасної функціональної багатошарової моделі у вищій педагогічній освіті, визначено специфіку побудови і реалізацію сендвіч-моделі професійно-педагогічної підготовки майбутніх учителів природничих дисциплін до професійної діяльності у профільній середній школі.
Keywords: вища педагогічна освіта; майбутній учитель природничих дисциплін; моделювання процесу підготовки; сендвіч-модель; профільна середня школа