Розроблення критеріїв та рівні оцінювання готовності майбутніх учителів до профільного навчання учнів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Пригодій М. А. Розроблення критеріїв та рівні оцінювання готовності майбутніх учителів до профільного навчання учнів.У статті подано результати теоретичного узагальнення з проблеми обґрунтування критеріїв та рівнів оцінювання готовності майбутніх учителів до профільного навчання учнів.
Keywords: критерій; показник; готовність до профільного навчання; вчитель технологій