Застосування інформаційно-комунікаційних технологій викладачами вищої школи в навчальному процесі (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Ребенок В. М. Застосування інформаційно-комунікаційних технологій викладачами вищої школи в навчальному процесі.У статті розглянуто процес використання інформаційно-комунікаційних технологій викладачами вищої школи у навчальному процесі, який забезпечує передавання знань і доступ до різноманітної навчальної інформації студентів.
Keywords: телекомунікаційний зв’язок; інформаційні технології навчання; дистанційне навчання; засоби комунікації