Підготовка майбутніх учителів до формування міжособистісних взаємин в учнівському колективі як складник оволодіння професійними компетенціями (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Чорній М. М. Підготовка майбутніх учителів до формування міжособистісних взаємин в учнівському колективі як складник оволодіння професійними компетенціями.У статті проаналізовано особливості підготовки майбутнього вчителя до формування міжособистісних взаємин в учнівському колективі підлітків в умовах компетентнісного підходу.
Keywords: міжособистісні взаємини; учнівський колектив підлітків; компетентність; компетентнісний підхід; технологія