Інтеграція педагогічної університетської освіти України до загальноєвропейського освітнього простору (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Желан А. В. Інтеграція педагогічної університетської освіти України до загальноєвропейського освітнього простору.У статті розглянуто сучасні тенденції інтеграції вищої педагогічної освіти України до загальноєвропейського освітнього простору, зміст університетської педагогічної освіти, формування системи підготовки вчителів, навчальний процес у ВНЗ.
Keywords: вища педагогічна освіта; університети; навчальний процес; педагогічна практика; освітній простір; інтеграція