Критерії і рівневі характеристики пізнавальної активності студентів вищих педагогічних закладів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Чувасова Н. О. Критерії і рівневі характеристики пізнавальної активності студентів вищих педагогічних закладів.У статті розкрито критерії і рівневі характеристики пізнавальної активності студентів вищих педагогічних закладів, розглянуто шляхи та методи розв’язання проблеми визначення рівня сформованості пізнавальної активності студентів.
Keywords: пізнавальна активність; критерії; структурні компоненти пізнавальної активності; рівні сформованості пізнавальної активності студентів