Організація творчої діяльності на уроках технологій як засіб формування компетентної особистості школярів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Чумак А.С. Організація творчої діяльності на уроках технологій як засіб формування компетентної особистості школярів.У статті розкрито можливості організації творчої діяльності на уроках технологій, спрямовані на формування певного комплексу компетенцій в учнів, які розкривають їхню здатність до професійної, творчої діяльності і життєдіяльності, що ґрунтується на знаннях, цінностях, досвіді, здібностях, набутих завдяки навчанню.
Keywords: творчість; урок технології; особистість