Професійні й особистісні компетенції фахової підготовки менеджерів туризму (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Лоїк Г. Б. Професійні й особистісні компетенції фахової підготовки менеджерів туризму.У статті розглянуто питання особистісної компетенції фахової підготовки менеджерів туризму, проаналізовано їхні професійні та індивідуальні якості.
Keywords: компетенція; туристичний менеджмент; професійна діяльність