Критеріально-рівнева характеристика активізації навчально- пізнавальної діяльності студентів у процесі роботи зі словниками (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кирикилиця В. В. Критеріально-рівнева характеристика активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у процесі роботи зі словниками.Статтю присвячено теоретичному обґрунтуванню критеріїв та показників активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів немовних спеціальностей у процесі роботи зі словниками, а також аналізу рівнів їх сформованості.
Keywords: критерії; показники; рівні; активізація; навчально-пізнавальна діяльність; робота зі словниками