Педагогічні рекомендації щодо пристосування дихальної системи до умов гри на духових інструментах (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Палаженко О. П. Педагогічні рекомендації щодо пристосування дихальної системи до умов гри на духових інструментах.У статті систематизовано та методично обґрунтовано основні педагогічні рекомендації щодо пристосування дихальної системи до умов гри на духових інструментах.
Keywords: дихання; вдих; видих; виконавське дихання; вправи для дихальної системи