Структура та зміст інтелектуально-творчого потенціалу вчителя технологій (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Єфіменко С. М. Структура та зміст інтелектуально-творчого потенціалу вчителя технологій.У статті запропоновано узагальнену структуру інтелектуально-творчого потенціалу вчителя технологій. Розкрито структурні складники цього особистісного утворення.
Keywords: інтелектуальний потенціал; творчий потенціал; інтелектуально-творчий потенціал вчителя технологій