Компетентнісний підхід у професійній підготовці майбутніх учителів технологій (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Севастьянова О. С. Компетентнісний підхід у професійній підготовці майбутніх учителів технологій.У статті висвітлено погляди на проблему формування професійної компетентності педагога, подано структуру професійної компетентності сучасного вчителя технологій, розглянуто підходи до визначення поняття «професійна компетентність». Звертається увага на сутність інноваційних технологій як аспекту підготовки майбутніх учителів технологічної освіти.
Keywords: професійна компетентність; активні методи навчання; технологія; учитель технологічної освіти