Теоретичні основи індивідуалізації трудового навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Симонович Н. В. Теоретичні основи індивідуалізації трудового навчання.У статті розглянуто сутність індивідуалізації навчання та розкрито теоретичні основи використання індивідуального підходу в трудовому навчанні.
Keywords: особистість; індивідуальність; індивідуалізація навчання; індивідуальний підхід