Роль і місце ІКТ у викладанні психолого-педагогічних дисциплін (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Мандрико Т. В., Михайленко Н. В. Роль і місце ІКТ у викладанні психолого-педагогічних дисциплін.У статті з’ясовано, які інформаційні технології і на яких етапах навчання використовуютьсяу навчально-виховному процесі у ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, що сприяє доступу до якісної освіти для всіх студентів.
Keywords: молодший спеціаліст; інновація; педагогічна технологія; ІКТ