Професійна підготовка компетентного фахівця з перукарського мистецтва та декоративної косметики засобами мистецтва (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Одинець О. А. Професійна підготовка компетентного фахівця з перукарського мистецтва та декоративної косметики засобами мистецтва.У статті розглядається поняття «професійна підготовка» та її структура, аналізуються різні підходи до визначення сутності поняття «компетентність», «засоби мистецтва».
Keywords: професійна підготовка; компетентність; засоби мистецтва