Проектна діяльність як засіб формування професійної компетентності майбутнього вчителя (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Бреславська Г. Б. Проектна діяльність як засіб формування професійної компетентності майбутнього вчителя.У статті розкрито питання проектної діяльності як одного із засобів формування професійної компетентності майбутнього вчителя, висвітлено можливості застосування методу проектів у фаховій підготовці студентів.
Keywords: проект; проектна діяльність; професійна компетентність