Основні підходи до проблеми організації та підготовки самостійної роботи майбутніх учителів технологій (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Цісарук І. В. Основні підходи до проблеми організації та підготовки самостійної роботи майбутніх учителів технологій.У статті розкрито основні підходи до проблеми організації самостійної роботи майбутніх фахівців, проаналізовано роль самостійної роботи на практичних заняттях технологічних дисциплін.
Keywords: самостійна робота; практичні заняття; студент; самореалізація